Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Hotel Bradul Pensiunea Cassandra Hotel Tirol Pensiunea Heraldic Club Pensiunea Limor

Va aflati aici: Prima pagina > Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Propietarii site-ului PoianaBrasov.org recunoasc importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre membrii sai. In acest sens s-au stabilit urmatoarele linii directoare ale politicii de confidentialitate ce au la baza respectul pentru dreptul la confidentialitate al vizitatorilor nostri, respect pe baza caruia intentionam sa cladim relatiile cu acestia.

Informatia colectata de PoianaBrasov.org
PoianaBrasov.org colecteaza informatii referitoare la utilizatori in procesul de inregistrare pe site, participarea la unele activitati propuse de paginile acestuia (inclusiv concursuri si sondaje) si prin folosirea de cookies-uri. Cand utilizatorii solicita pagini de pe server-ul nostru, acesta colecteaza automat unele informatii despre solicitanti, cum ar fi adresele IP. Aceste adrese sunt folosite de calculatoarele din retea pentru a expedia utilizatorilor paginile cerute de acestia. Pentru a putea accesa unele portiuni din paginile web, cum ar fi newsletter-urile, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa furnizeze in mod voluntar informatii despre ei insisi.

Utilizarea informatiilor
PoianaBrasov.org nu divulga nici o informatie referitoare la utilizatorii sai unei terte parti fara permisiunea acestora.

PoianaBrasov.org foloseste adresele IP ale utilizatorilor pentru a putea diagnostica problemele legate de server si administrarea site-ului nostru. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a colecta informatii demografice generale despre utilizatori. Acestea nu contin nici un element pe baza caruia utilizatorii ar putea fi identificati. Adesea se combina caracteristica demografica a unui membru cu datele referitoare la utilizarea site-ului pentru a crea profile generale despre utilizatorii nostri si preferintele lor in ceea ce priveste continutul site-ului si publicitatea. Utilizatorii spatiilor noastre publicitare pot avea acces la aceste date generale in scopul unei mai bune intelegeri a serviciilor noastre, dar PoianaBrasov.org nu divulga nici o informatie referitoare la utilizatorii individuali, nici unui solicitant de spatiu publicitar.

Utilizand adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau altfel, PoianaBrasov.org expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de PoianaBrasov.org si partenerii sai. La cerere PoianaBrasov.org poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati. Site-ul nostru utilizeaza cookies-uri pentru a expedia informatii specifice in functie de interesele si preferintele utilizatorilor. Aceste informatii sunt folosite in procesul de modelare a site-ului nostru, astfel incat sa poata servi nevoilor si dorintelor utilizatorilor.

PoianaBrasov.org nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale paginilor web catre care are link-uri sau pentru site-urile partenerilor sai.

PoianaBrasov.org isi ia masurile de siguranta necesare pentru a pastra confidentialitatea informatiilor referitoare la membrii sai si pentru a nu divulga informatii personale unei terte parti decat dupa obtinerea acordului utilizatorilor. Daca aveti intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate, practicile site-ului sau utilizarea site-ului PoianaBrasov.org, puteti sa ne contactati la telefon 0268 310 377 sau prin e-mail: office@poianabrasov.org.Cauta  

Brasovean.ro - portal de informatii turistice - cazare, restaurante, monumente

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro