Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Vila Alexandra Vila Zorile Vila Crocus Hotel Royal Pensiunea AlexRizzo - Boutique Hotel & Spa - Poiana Brasov 4 stele

Tarif pe camera/zi: de la 115 EUR


Rezervarile se fac prin: Agentia de turism OMTravel - Brasov

Rizzo Boutique Hotel & Spa este situat intr-o zona impadurita a statiunii Poiana Brasov, statiune situate pe creasta Muntilor Carpati.

AMPLASARE RIZZO BOUTIQUE HOTEL & SPA: Hotelul este situat in centrul statiunii turistice Poiana Brasov, la aproximativ 500 m de la intrarea in statiune si in imediata apropiere a partiei de schi Postavarul, vis-a-vis de patinoarul din statiune.

CAPACITATE DE CAZARE RIZZO BOUTIQUE HOTEL & SPA: Oasepetii hotelului au la dispozitie 54 de camere duble si 8 apartamente, care dispun de camera de zi, bucatarie si bar. Toate camerele sunt utilate si mobilate deosebit, ofera spatii ample si un confort deosebit turistilor care le calca pragul.

DOTARI CAMERE RIZZO BOUTIQUE HOTEL & SPA: Toate spatiile de cazare ale hotelului sunt dotate cu minibar, televizor LCD, televiziune prin cablu, telefon, acces gratuit Internet, bai dotate cu cabina de dus saucada.

FACILITATI RIZZO BOUTIQUE HOTEL & SPA: Hotelul dispune de un centru SPA pentru relaxare, cu piscina incalzita, sauna si jacuzzi. Facilitatile hotelului includ si o eleganta sala de mese cu vedere spre padurea de conifere de la baza hotelului. O bucatarie modern utilata permite satisfacerea celor mai variate gusturi si ofera un mic dejun apetisant pentru a incepe ziua.

La sfarsitul unei zile aglomerate, oaspetii pot servi o bautura si o gustare la barul de zi. In timpul verii, veranda barului isi invita oaspetii sa savureze o bautura fina intr-un peisaj pitoresc.

Rizzo Boutique Hotel & Spa ofera posibilitati diverse pentru conventii si evenimente corporate sau evenimente de familie, inclusiv o sala care poate gazdui pana la 120 de persoane.

ADRESA: Strada Valea Lunga nr.8
Aflati mai multe despre rezervarea online in aceasta pagina.Lobby
Lobby
Imagine mareImagine mare
Camera dubla
Camera dubla
Imagine mareImagine mare
Apartament
Apartament
Imagine mareImagine mare
Baie
Baie
Imagine mareImagine mare
Piscina
Piscina
Imagine mareImagine mare
Jacuzzi
Jacuzzi
Imagine mareImagine mare


Anterioare Hotel Vista - Poiana Brasov 
Urmatoare


Cauta  

Agentia de turism OMTravel din Brasov

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro